Milky design
Image default
Beauty en verzorging

Alles voor jou en je baby bij deze spa in omgeving Amsterdam

In Volendam en Edam vind je Petit Pas, een unieke baby spa in de buurt van Amsterdam. Ontspannende behandeling voor moeder en kind staan hier centraal. Ben je toe aan ontspanning, maar wil je kunnen vertrouwen op een expert die weet met jouw zwangere lichaam of kleine baby om te gaan? Dan moet je bij Petit Pas zijn!

Zie je baby genieten tijdens een ontspannende behandeling

Voor een baby is er niets leuker dan nieuwe dingen ontdekken in het leven. Bijna iedere dag leren ze iets nieuws en krijgen ze meer kennis van de wereld om zich heen. Dit maakt het een genot om naar te kijken als moeder! Baby spa Petit Pas in regio Amsterdam, met vestigingen in Volendam en Edam, speelt hier dan ook graag op in. Als een van de weinige wellnessbedrijven hebben zij zich specifiek gericht op (zwangere) moeders en (kleine) kinderen met hun behandelingen. Heb je bijvoorbeeld al eens gehoord van een fijne babymassage? Hierbij wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de grove en fijne motoriek van jouw baby. Het is de ideale manier om een onrustige baby meer ontspanning te bieden, maar kan ook helpen wanneer je baby een slechte slaper is. Het is een liefdevolle manier van aandacht besteden die ook nog eens een heilzame werking op je kleintje heeft. Daarnaast is het bij baby spa Petit Pas nabij Amsterdam ook mogelijk om een baby floating te boeken, waarbij je baby op speelse wijze water gaat ontdekken!

Boek eenvoudig de gewenste behandeling via het online systeem

Ben je benieuwd naar een van de behandelingen? Boek dan jouw moment bij deze baby spa in Volendam of Edam, in de buurt van Amsterdam, en ontdek zelf hoe fijn de ontspanning is! Mocht je vragen hebben over de behandelingen of niet zeker weten wat het best bij jou en je kind past, neem dan zeker contact op met een van de medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!