Milky design
Image default
Hobby en vrije tijd

Loop zeker eens deze fietsenwinkel nabij Hengelo binnen

Bent u op zoek naar een fiets, fietskleding, -onderdelen of -accessoires? Dan moet u zeker eens de grootste fietsenwinkel van Twente binnenlopen; Morsink Tweewielers nabij Hengelo en Enschede. Met een showroom van meer dan 2500 vierkante meter vindt u altijd datgene wat u zoekt. De winkel heeft twee verdiepingen waar u een grote collectie nieuwe, maar ook gebruikte fietsen vindt tegen aantrekkelijke prijzen. Een ruime keuze aan accessoires zorgt ervoor dat u altijd heerlijke fietstochtjes kunt maken met een fiets die helemaal naar uw wens is.

Een moderne werkplaats op locatie

Het komt nu eenmaal weleens voor dat uw fiets een reparatie nodig heeft of behoefte heeft aan onderhoud. Ook dan kunt u bij deze fietsenwinkel in Goor, in regio Enschede en Hengelo terecht. Hier werken namelijk alleen maar vakkundige specialisten die uw fiets van a tot z nakijken en repareren waar nodig. Hier kunt u ook een nieuwe fietssleutel laten maken, mocht u uw sleutel(s) verloren zijn. U heeft hiervoor wel het sleutelnummer nodig, welke u terugvindt op uw (reserve)sleutel maar ook op de factuur of de verzekeringspolis. Het is misschien al duidelijk dat u eigenlijk voor alles omtrent fietsen terecht kunt bij deze fietsenwinkel nabij Enschede en Hengelo.

Wegfietsen met een goed gevoel

Naast het enorme assortiment, heeft Morsink Tweewielers ook nog hele vriendelijke en vakkundige medewerkers. Het allerbelangrijkste voor hen is dat u met een tevreden gevoel uw aankoop doet en prettig wegfietst. U bekijkt het assortiment al gemakkelijk online, maar het is aan te raden om de winkel binnen te wandelen. U profiteert dan namelijk van gedegen advies en u kunt direct artikelen uittesten – indien dit mogelijk is natuurlijk. Zo weet u altijd zeker dat u de juiste aankoop doet en langdurig geniet van een fiets die helemaal aansluit op uw wensen. U bent dagelijks welkom, met uitzondering van zondagen want dan zijn ze gesloten.