Milky design
Image default
Electronica en Computers

Gebruik je smartphone op een groter scherm

Sinds enkele jaren heeft bijna iedereen een slimme telefoon. Deze slimme telefoon, ook smartphone genoemd, kan bijna alles wat een computer kan. Hierdoor lijkt het dus alsof je een soort kleine computer in handen hebt. Vroeger waren deze smartphones nog vrij zwak, maar tegenwoordig is dit lang niet meer het geval en zijn deze smartphones net zo sterk en snel geworden als een kleine computer. Sommige mensen zeggen daarom dat je geen pc meer nodig hebt omdat je alles op dit kleine apparaat kan doen. In grote lijnen  klopt dit enig zins, je kan alles doen op het apparaat en hebt geen sterke pc nodig. Helaas heb je bij een smartphone wel te maken met een klein scherm. Daardoor is het niet geschikt voor gebruik als presentatie middel of om een film  op te kijken met de hele familie. Gelukkig zijn hier oplossingen voor.

Gebruik een smart tv

Dit specifieke probleem werd door fabrikanten van diverse grote telefoonmerken al een aantal jaren eerder opgemerkt. Dit is dan ook de reden dat je tegenwoordig een soort smart tv’s kan kopen waarmee je gemakkelijk Netflix, YouTube en webpagina’s mee kan bekijken. Smart tv’s zijn hot en dat is niet voor niks. Buiten deze tv heb je namelijk niks anders meer nodig en heb je met een druk op de knop een heel media en entertainment centrum voor je ogen.  De kostprijs van deze tv’s is niet laag en deze kunnen enorm oplopen. Gelukkig is er nog een alternatief om van je gewone tv een smart tv te maken.

Een androidbox aansluiten op je tv

Beschik jij niet over een smart tv, maar wil je wel gebruik maken van de functies? Dan kan je ervoor kiezen om een speciaal soort ontvanger aan te schaffen die je gemakkelijk kan aansluiten op je oude tv. Deze androidbox maakt het mogelijk om bijna alle functies van het android apparaat over te zetten naar een tv.

https://123waldo.nl/randappratuur/android-box.html