Milky design
Electronica en Computers

Telefoonhoesjes voor de iPhone SE 2020

Natuurlijk wil je jouw nieuwe iPhone zo goed mogelijk te beschermen tegen vuil, val of stoot schade. Je wilt niet dat jouw iPhone direct op de eerste dag kapot valt. Daarom is het verstandig om een hoesje om jouw nieuwe telefoon de doen. Wil je graag een telefoonhoesje waarmee je jouw iPhone SE (2020) optimaal beschermt, dan zijn book- of flip cases goede opties. Deze hoesjes beschermen jouw smarthphone aan de voor- en achterzijde. Heb je liever een hoesje dat makkelijk in je broekzak past? Dan is een siliconen hoesje waarschijnlijk een betere optie voor jou.

De nieuwe iPhone SE

April 2020 komt de nieuwe iPhone SE (2020) uit. Het is al bijna 3 jaar geleden dat de vorige serie SE iPhones uitkwam. Er werd tijdens de aankondiging niet alleen het nieuws gedeeld dát de nieuwe iPhone eraan zou komen, maar ook dat deze anders zal zijn dan zijn zijn voorgangers en wat de nieuwe specs zullen zijn. Wat is er nieuw aan de SE-series 2020 en welke hoesjes zijn het best geschikt?

Kleiner dan zijn voorgangers

De afgelopen jaren werden iPhone schermen steeds groter. Inmiddels is het een hele worsteling om ze in je broekzak te krijgen. Sommige mensen vinden het fantastisch, sommigen vinden het helemaal niks. Zo was de iPhone 11 Pro Max met zijn 6,5” scherm de grootste iPhone tot nu toe. Zoals we al eerder zeiden, zijn de iPhones in de SE-series een stuk goedkoper. Daarom is voor de nieuwste iPhone gekozen voor een mooi 4,7” scherm, een stuk goedkoper en handzamer. Dat betekent dat deze iPhone waarschijnlijk wel weer met gemak in je broekzak gaat passen.

De home-knop

Met de scherm vullende voorkant, verloren we de thuisknop en daarmee de vingerafdruksensor. Het grote scherm nu weer ietsje gekrompen en is de thuisknop weer terug van weggeweest. Dit is tevens het grootste verschil ten opzichte van de iPhones die Apple sinds de release van de iPhone 8 heeft doorgevoerd.

Vergeet dus niet op tijd een iPhone SE (2020) hoes te bestellen. Zo heb je hem voor de release datum van 24 april al in huis!

https://www.telefoonhoesje.nl/Apple-iPhone-SE-2-hoesjes