Milky design
Image default
Electronica en Computers

Met dit abonnement profiteert u van complete ontzorging op ICT-gebied

Wilt u voor uw onderneming genieten van volledige ontzorging op ICT-gebied? Neem dan een pakket af bij NDC-IT. U ontvangt niet alleen soft- en hardware van topkwaliteit, maar ook een ICT-oplossing gebaseerd op de Cloud die meebeweegt met uw organisatie. Zowel updates als onderhoud en beveiliging vallen onder de verantwoordelijkheden van deze professionals. Als u deze specialisten de ICT van uw mkb laat beheren, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over ICT-zaken.

Een Cloud-oplossing die perfect bij uw bedrijf past voor een vast maandelijks bedrag

Deze experts zijn gespecialiseerd in Cloud computing. Dit houdt in dat zij voor u een oplossing ontwerpen, implementeren en werkplekken inrichten op basis van de Cloud. Zowel onderhoud als eventuele vervanging en updates worden voor u geregeld als u deze professionals de ICT laat beheren voor uw mkb. Daarnaast wordt u voorzien van het beste netwerk om de programma’s te ondersteunen. Telefoneren uw werknemers veel onderling? Dan ontvangt u ook een installatie waarmee ze via het internet kunnen bellen. Dat is veel voordeliger dan bellen via een reguliere telefoonlijn. Als u of uw medewerkers problemen ondervinden, maakt u gebruik van de behulpzame helpdesk. Daar kunt u terecht voor al uw ICT-gerelateerde vragen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken. Een ander voordeel van een abonnement bij deze specialisten is dat u profiteert van complete ontzorging op ICT-gebied voor een vast bedrag per maand. Ook is uw abonnement maandelijks opzegbaar en houdt u zelf meer tijd over voor andere belangrijke taken.

Vraag om meer informatie bij deze specialisten

Als u de ICT voor uw mkb laat beheren door NDC-IT, weet u zeker dat u gebruikmaakt van de best mogelijke oplossingen. Dankzij deze stevige basis krijgt uw onderneming volop de ruimte om zich te ontwikkelen en verder te groeien. Neem gerust contact op met deze professionals als u geïnteresseerd bent in complete ontzorging op ICT-gebied.