Milky design
Image default
Bedrijven

De vele voordelen van honingraat karton als etalage materiaal

Relatief nieuw op de markt, maar ontzettend populair: honingraat karton. Dit veelgebruikte materiaal is ontzettend sterk. Dit komt mede door twee harde buitenlagen een middelste zachte karton laag die stoten en klappen opvangt. De sterkte van dit lichte materiaal maakt het uitermate geschikt voor etalage materiaal dat tegen een stootje moet kunnen. De veelzijdigheid en eventuele toepassing van honingraat karton wordt hieronder toegelicht.

Makkelijk te bedrukken

Honingraat karton is een populaire optie voor etalage materiaal en andere promotiemiddelen. Dit is niet alleen omdat het enorm stevig is, maar ook omdat het gemakkelijk te bewerken is. Zo zorgt de harde buitenkant ervoor dat het gemakkelijk in complexe vormen gesneden kan worden. Verder leent dit materiaal zich perfect voor kleur bedrukkingen, en zelfs de zachte kartonnen kern is beschikbaar in meerdere kleuren. Hierdoor kunnen zelfs de ludiekste ideeën uitgewerkt worden in honingraat karton.

Geschikt voor meubelbouw

Dat honingraat karton populair is als etalage materiaal is in de breedste zin van het woord uit te drukken. Zo leent het materiaal door zijn sterkte zelfs voor diverse meubelbouw applicaties. Er kunnen scheidingswanden en tafels van geproduceerd worden, maar zelfs stoelen en banken zijn geen uitzondering. Zo kan ook jouw bedrijf ervoor zorgen dat je ten alle tijden opvalt! Ook opdrachten geheel op maat zijn mogelijk met dit materiaal. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Bijkomende voordelen

Naast de veelzijdigheid in vorm en kleur kent honingraat karton meerdere voordelen. Zo is het door zijn lichte gewicht goedkoop om te vervoeren. Verder is het in verhouding met plastic etalage materiaal opties een stuk goedkoper en is het ook nog eens volledig biologisch afbreekbaar. Voor speciale doeleinden kan dit karton ook geleverd worden in brandveilige varianten, of waterafstotende.

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/