Milky design
Image default
Bedrijven

Deze specialist is bedreven in het heien van palen

Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. in Ouderkerk aan den IJsel heeft de juiste machines om heiwerkzaamheden te verrichten. Zij bezitten verschillende machines voor specifieke omstandigheden zoals heiwerk bij water of met beperkte ruimte. Daarnaast zijn alle machines gekeurd en is al hun personeel gecertificeerd om veiligheid te garanderen. Deze expert voorkomt dat uw constructie verzakt door de grond te verstevigen.

Het machinepark van deze expert

Dit professionele bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark voor het heien van palen. Zo hebben zij bijvoorbeeld een kleine machine die meer kanten op kan vanwege zijn beperkte grootte. Daarnaast hebben ze specifieke trilkranen voor constructies zoals stallen. Voor kleine projecten gebruikt deze professional een minigraver en een miniheistelling om stalenbuispalen te heien. De miniheistelling is eveneens geschikt om werk op het water te verrichten. Deze expert weet de machines en de heipalen dus in diverse omstandigheden op hun plek te krijgen.

De heiwerkzaamheden van dit bedrijf

Deze professionals in Ouderkerk aan den IJssel kunnen palen van diverse materialen heien. Dit bedrijf heit palen van hout en beton, maar ook stalenbuispalen. Ze kunnen deze palen de grond in heien of trillen, afhankelijk van de grond en het materiaal. Trillen is sneller en veroorzaakt minder geluidsoverlast, maar niet alle projecten of materialen zijn hiervoor geschikt. Voordat deze experts aan het werk gaan, verrichten zij een grondige evaluatie van het werkgebied. Op basis van de draagkracht van de grond en de lengte van de heipaal stellen ze hun plan van aanpak op. Anders heeft u kans dat uw constructie verzakt of scheurt.

Schakel deze professionals in

De experts van Arie Hogendoorn Grondverzet B.V. zijn gespecialiseerd in het heien van palen. Zij beschikken over het juiste materiaal en diepgaande kennis. Bovendien hebben ze een uitgebreid machinepark waarmee ze in uiteenlopende omstandigheden kunnen werken. Raadpleeg deze specialisten voor kleine of grote projecten.

https://www.hogendoornbv.nl/