Milky design
Image default
Bedrijven

Een luchtkoeler ideaal voor u?

Tijdens warme dagen is het van belang om het hoofd koel te houden op het werk. Een luchtkoeler kopen is dan een goede optie. Zeer ideaal voor op kantoor of productieruimtes. Wat zijn enkele voordelen van een luchtkoeler? En waarom u deze het beste kunt aanschaffen in plaats van een airco.

 

De voordelen

–          Een luchtkoeler bevat geen afvoerslangen die normaliter de warmte wegvoeren. Daarom hoeft er geen rekening gehouden te worden met waar je deze plaatst. Ook komt er geen extra warme lucht terug naar binnen waar normaal de afvoerslang naar buiten loopt.

–          Luchtkoelers zijn ook ideaal voor oude, slecht geïsoleerde gebouwen. Daar deze de ruimte altijd snel kan koelen.

–          Koelers zijn makkelijk te verplaatsen omdat ze licht van gewicht zijn. Dit is handig voor wanneer je het apparaat vaker op een dag van ruimte moet wisselen.

–          Een paar modellen luchtkoelers beschikken ook over een ionisator. Een Ionisator filtert de lucht schoon. Dit verwijdert eventuele schadelijke stoffen.

–          Een luchtkoeler verdampt (koud) water met behulp van een waterpomp en ventilator. Deze is daardoor goedkoop qua energieverbruik.

–          Wanneer een airco lucht blaast, is deze vrij vaak droog. Dit kan irritatie opleveren aan de luchtwegen. Een luchtkoeler heeft hier veel minder last van.

 

Het kopen van een luchtkoeler

Wanneer u een luchtkoeler wilt gaan kopen doet u er goed aan om van tevoren genoeg informatie op te zoeken. Dit in verband met de grootte van de ruimte die gekoeld moet worden. Een gerenommeerd bedrijf in luchtkoelingssystemen is DuraVert. Zij kunnen u ook wegwijs maken om zo uiteindelijk de juiste keuze te maken.

https://duravert-portacool.com/