Milky design
Image default
Rechten

Een notariële akte voor de splitsing in appartementsrechten

Heb je een of meerdere appartementsrechten gekocht? Dan moet je een notariële akte laten opstellen voor de splitsing in appartementsrechten. Daarvoor kan je terecht bij notariskantoor Kooijman Autar uit Rotterdam. Het bedrijf heeft al heel wat jaren ervaring op de teller staan en heeft een uitgebreid aanbod aan diensten. Zo kan je er terecht voor het certificeren van aandelen, advies als je een huis wilt kopen of huren, hulp bij de aangifte van de erfbelasting, bijstand bij de inkoop en intrekking van aandelen, en zo veel meer.

Laat je bijstaan door professionals voor de splitsing in appartementsrechten

Voor de splitsing in appartementsrechten heb je een notariële akte nodig. In zo een akte staat in welke delen het gebouw moet opgesplitst worden. Dat gebeurt via een plattegrond waarop duidelijk aangeduid staat hoe het gebouw moet opgesplitst worden. Daarnaast bevat de notariële akte ook een beschrijving van hoe de kosten van het onderhoud worden verdeeld. De notariële akte, die opgesteld is door een notaris, wordt ondertekend door de notaris zelf en één of meerdere partijen. Je kan ook hulp vragen aan de notarissen, adviseurs, mediators en juristen voor het certificeren van aandelen. Dat valt onder hun dienst estate planning. Meer daarover lees je op de website van het bedrijf uit Rotterdam zelf.

Lees meer over de diensten van dit notariskantoor

Surf naar de website van Kooijman Autar om meer te lezen over alle diensten die ze aanbieden. Ze leggen bovendien alle moeilijke begrippen uitgebreid uit, zodat je goed begrijpt wat alles betekent. Als je vragen hebt over een van de diensten of je wil een samenwerking aangaan, dan kan je altijd contact opnemen met de experten van het notariskantoor. Ze helpen je met alle plezier verder en nemen graag de tijd voor jou. Een ideale partner dus om mee samen te werken voor het certificeren van aandelen of voor de opstelling van een notariële akte.