Milky design
Image default
Gezondheid

Ga voor coaching bij een chronische ziekte en krijg weer controle over je leven

Heb je soms het idee dat je hard bezig bent met het doen alsof je niet ziek bent, omdat je anders niet als volwaardig wordt beschouwd? Lig je aan het einde van de dag hierdoor knock-out op de bank, waardoor je niets leuks meer kunt ondernemen? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Ben je hier klaar mee, kies dan voor coaching bij een chronische ziekte.

Individueel coachingstraject Chronisch Krachtig

Niemand wil een leven leiden dat alleen draait om de ziekte. Dat is helaas moeilijk als je moet leven met een chronische ziekte. Het is daarom belangrijk om controle over de ziekte te krijgen en je te gaan focussen op jezelf. Wat maakt je gelukkig? Waar wil je energie insteken? Kies daarom voor de juiste hulp. Het individuele coachingstraject Chronisch Krachtig van Bekroond Leven zorgt ervoor dat je hier verandering in kunt brengen. De focus ligt niet langer op het probleem en de pijn, maar er wordt gekeken naar wat je gelukkig en krachtig maakt tijdens de coaching bij een chronische ziekte.

Leer jezelf waarderen

Bij het leven met een chronische ziekte komt veel angst en pijn kijken. Kies je voor coaching bij een chronische ziekte, dan zal de focus niet alleen om deze onzekerheden liggen, maar ook op de dingen die juist wel goed gaan. Samen met een coach kijk je naar je mogelijkheden. Het doel van de coaching is om jezelf te gaan waarderen om wie je bent.

Samen op zoek gaan naar de antwoorden op je vragen

Wil jij ook een leven dat om jou draait en niet om je ziekte? Kies dan voor een coachingstraject voor een chronische ziekte. Bij Bekroond Leven leer je precies hoe je het beste om kunt gaan met je ziekte. Hoe verdeel je je energie het best en hoe krijg je weer controle over je leven? Samen met een ervaringsdeskundige ga je op zoek naar het antwoord op al die vragen.