Milky design
Image default
Gezondheid

Een fysio in Roosendaal voor een goed herstel

Het is altijd vervelend om te moeten kampen met een blessure. U kunt uw geliefde sport niet beoefenen en vaak maken uw klachten het ook lastiger om te functioneren binnen uw dagelijkse activiteiten. In dat geval is het handig om een fysiotherapeut in te schakelt die een effectief behandelplan voor u opstelt. Zo bent u snel weer van uw klachten af en kunt u snel weer pijnvrij sporten. Als u in de omgeving van Roosendaal woont, dan is Fysiotherapie de Molenbeek een uitstekende praktijk waar u terecht kunt voor fysio of manuele therapie.

Ervaar snel minder klachten

Bij Fysiotherapie de Molenbeek kunt u terecht voor diverse vormen van fysiotherapie en manuele therapie. Deze praktijk heeft geen wachtvrij en behandelt u zonder doorverwijzing van een dokter. Zo kunt u snel worden behandeld en verergeren uw klachten niet. Zij hebben diverse therapeuten in dienst met ieder een eigen specialisatie. Voor een brede diversiteit aan klachten, kunt u daarom bij deze fysio in Roosendaal terecht. In een intakegesprek bespreekt u met een van de specialisten wat u klachten zijn, waarna zij een behandelplan op maat voor u opstellen. Vervolgens gaan zij met u aan de slag om uw klachten te verminderen of zelfs te verhelpen. U krijgt dan ook oefeningen mee naar huis om zelf verder te gaan met de therapie en een goed herstel te bespoedigen.

Neem contact op met deze praktijk

Bent u op zoek naar een fysio in de omgeving van Roosendaal om uw blessure te behandelen? Dan  neemt u contact op met Fysiotherapie de Molenbeek. U kunt direct een afspraak maken, zodat u niet onnodig lang met pijn rond blijft lopen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de behandelingen, voordat u een afspraak maakt? Dan kunt u ook even bellen met de receptie of een e-mail sturen. Zo weet u wat deze praktijk voor u kan betekenen.