Milky design
Image default
Gezondheid

Samen met een burn-outcoach leer je om weer van het leven in Tilburg te genieten

Een burn-outcoach uit Tilburg is er speciaal op gericht om jou te helpen in tijden van vertwijfeling. Mensen krijgen te maken met burn-outs als ze te lang op hun fysieke, mentale of emotionele reserves teren. Vaak denken ze dat het chronische slaaptekort, de problemen met de vertering en de lichamelijke pijn wel weer weggaan – tot de man met de hamer komt en aangeeft dat het nu genoeg is geweest. Ze komen dan in een dal terecht van waaruit het leven er erg somber uit kan zien. Een burn-outcoach in Tilburg helpt om uit dit gat te kruipen en te voorkomen dat hetzelfde probleem zich nog eens herhaalt.

Beter voorkomen dan genezen

Bij Leefbewust in Tilburg zijn ze erop gericht om problemen aan te pakken voordat ze escaleren. Elian Krekels en John Theloosen werken samen om je lichaam, geest en ziel in evenwicht te houden waardoor je gelukkig door het leven kunt gaan. Dingen gaan vloeien als je in staat bent om flexibel te reageren en je gewoontes aan te passen aan wat je nu nodig hebt. Elian kan je helpen bij dit proces door de blokkades in de fascia – het bindweefsel – van je lichaam te openen en je lichaam en geest effectievere manieren van bewegen te laten zien. John’s vakgebied in Tilburg is lifestyle- en burn-outcoaching.

Maak opnieuw kennis met jezelf

De wortel van veel burn-outs ligt in een verouderde manier om waarde te geven aan jezelf en het leven. Het is goed mogelijk dat je werk ooit je lust en je leven was maar nu simpelweg te veel van je vraagt. Misschien dacht je een geweldige moeder te zijn en nu willen je jongvolwassen kinderen dat je hun met rust laat. Er zijn net zoveel verschillende opties als er mensen in Tilburg rondlopen. Als burn-outcoach gaat John samen met jou in Tilburg bekijken wat niet meer werkt en hij helpt je om weer naar jezelf te leren luisteren.

https://www.leefbewust.nl/