Milky design
Image default
Gezondheid

Voor een burn-out behandeling in Breda moet je hier zijn

Zit je middenin een burn-out en ben je op zoek naar specialisten die jou een behandeling op maat kunnen aanbieden in Breda? Zoek dan niet verder, want bij Centrum voor Burn-out Herstel zijn deze specialisten werkzaam. Zij werken met twee disciplines, de Oosterse- en Westerse behandeltechnieken. Dit betekent dat je zowel tijdens diepgaande gesprekken wordt behandeld, maar dat er ook aandacht wordt besteed aan het fysieke aspect. Je kan hierbij denken aan tai chi en meditatie bijvoorbeeld. Misschien klinkt het je als muziek in de oren, of misschien weet je nog niet zeker of het helemaal bij je past. Hoe dan ook, lees zeker verder, of klik door naar de website, om de succesvolle werkwijze te ontdekken.

De werkwijze van dit centrum

Ieder mens is uniek. Wanneer je bij de huisarts bent geweest en er een burn-out is geconstateerd, wil je dus een behandeling in regio Breda krijgen die op jouw situatie is afgestemd. Dat is wat ze bij Centrum voor Burn-out Herstel doen. Wanneer je belt voor een eerste gesprek, zal dit intakegesprek binnen een week worden ingepland. Tijdens dit gesprek wordt er diep ingegaan op jouw klachten en levensstijl. Natuurlijk wordt er ook gekeken naar welke levensstijl jij weer wilt. Na dit gesprek wordt er een op maat gemaakt traject samengesteld. De eerste periode zal intensief zijn, maar dit is nodig om tot langdurige positieve resultaten te komen. Hierdoor leer je jezelf ook een routine aan die belangrijk is voor je herstel.

Ervaar meer ruimte en balans

Klinken ontspanning, energie en geluk momenteel als vrijwel onhaalbare punten in je leven? Dan is het hoogstwaarschijnlijk dat jij in een burn-out zit. Het is belangrijk dat je hiervoor wordt behandeld. Maak vandaag nog een afspraak voor jouw burn-out behandeling in Breda door contact op te nemen met dit professionele centrum. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://cvbh.nl/