Milky design
Image default
Aanbiedingen

Een zedenadvocaat staat u bij vanaf de ontbiedingsbrief tot het einde van uw proces

Een zogenoemde ontbiedingsbrief komt meestal hard binnen. Het betekent dat u een uitnodiging heeft ontvangen om verhoord te worden met betrekking tot een zedendelict. Dergelijke rechtszaken zijn erg complex omdat het delict meestal is gebeurd in een geïsoleerde situatie waar (meestal) maar twee personen aanwezig waren. Daardoor kan gering bewijs al leiden tot een veroordeling. Om te zorgen dat u geen fouten maakt die daaraan kunnen bijdragen, is het belangrijk om direct een zedenadvocaat in te schakelen.

De politie heeft meestal al onderzoek gedaan

Veel mensen weten niet dat de politie in bijna alle zedenzaken al een uitgebreid onderzoek heeft gedaan voordat ze een ontbiedingsbrief versturen. Een zedenadvocaat weet dat in dergelijke gevallen wordt gewerkt volgens een vast schema. Daarbij hoort bijvoorbeeld dat de politie er bij de aangifte van een zedendelict altijd van uitgaat dat deze correct is. Zij gaan vervolgens alles onderzoeken en het dossier is dus al bijna klaar tegen de tijd dat u een uitnodiging ontvangt voor een verhoor.

Er is weinig bewijsmateriaal nodig voor een veroordeling

Een zedenadvocaat is zich ervan bewust dat er maar heel weinig bewijsmateriaal nodig is om tot een veroordeling te komen in het geval van een zedendelict. Daarom is het uitermate belangrijk dat u een professionele advocaat inschakelt zo gauw u een ontbiedingsbrief ontvangt. Het kan namelijk zijn dat u tijdens het verhoor iets zegt wat voor de politie de zaak rondmaakt. De professionele advocaten van De Strafpleiters hebben uitgebreide ervaring met zedendelicten en weten dus precies hoe ze u hierbij kunnen helpen.

Professionele advocaten met een schat aan ervaring

Dit bedrijf wordt gerund door Herings en Pirone – twee zedenadvocaten die veel kennis hebben van deze specifieke delicten. Zij hebben ontelbare klanten geholpen en kennen het proces rond een zedendelict als hun broekzak. Eén van deze advocaten zal u begeleiden vanaf de voorbereiding op – en ondersteuning tijdens – het eerste verhoor. Met behulp van professionele kennis en vergevorderd inzicht wordt de beste manier gevonden om het proces zo goed mogelijk af te handelen.

https://destrafpleiters.nl/