Milky design
Image default
Bedrijven

Informeer bij dit koelbedrijf in Nederland

Heeft u een grote hoeveelheid aan producten die u gekoeld moet opslaan, maar heeft u hier geen plek voor? Dan is Koelhuis Dronten dé plek waar u moet zijn! Dit koelbedrijf in Nederland biedt met 84 gekoelde cellen en ongeveer 12 miljoen kilogram aan capaciteit de mogelijkheid om uw producten gekoeld te bewaren. Denkt u hierbij niet alleen aan producten, zoals groente en fruit, maar ook aan producten, zoals planten, bloemen en eieren. Voor een professionele gekoelde opslag van uw producten is dit bedrijf precies wat u zoekt. Schakel de hulp in van dit koelbedrijf in Nederland en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen!

Goed en professioneel meet- en regelsysteem

Door middel van een goed en professioneel meet- en regelsysteem, wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van de cel en de producten optimaal blijft. De cellen zijn allemaal gasdicht en door middel van dit systeem wordt de bewaarconditie continu geperfectioneerd. Daarnaast wordt er voor de bewaring van de gekoelde producten ook nog eens gebruik gemaakt van zonnepanelen. Wanneer u besluit een gekoelde cel bij dit bedrijf te huren, dan doet u dit dus ook nog eens op een duurzame manier. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor een eigen gekoelde cel!

Bel voor al uw vragen

Bent u zelf een ondernemer of verkoper en bent u nog op zoek naar een plek waar u een gekoelde opslag kunt huren voor uw producten? Informeer dan zeker eens bij dit bedrijf! Voor de gekoelde opslag van verschillende producten, kunt u bij dit bedrijf terecht. Heeft u eerst nog wat vragen of bent u misschien benieuwd naar meer informatie? Aarzel dan niet en neem gerust eens contact met ze op. Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Daarnaast geven zij ook graag antwoord op al uw brandende vragen en voorzien zij u ook graag van advies. Bel nu!