Milky design
Image default
Bedrijven

Een tankoplegger die bij uw werkzaamheden past

Wilt u een eigen tankoplegger laten bouwen door een professional? Bij Van Spelden in Werkendam kunt u terecht voor tankopleggers van DIJKSTRA®. Deze opleggers staan bekend om de betrouwbaarheid en degelijke kwaliteit. Deze specialist biedt verschillende soorten tankopleggers, dus er zit gegarandeerd een perfect exemplaar voor u bij! Sinds 2011 zijn ze begonnen met de nieuwbouw van deze opleggers en ze hebben al velen geholpen met de bouw van een oplegger die perfect bij de werkzaamheden past. Wilt u niet iets kopen, maar liever iets huren? U kunt daar ook terecht voor de verhuur van onze andere hogedrukreiniger. We vertellen u graag meer over de opleggers van deze specialist!

Welke tankopleggers vindt u bij deze expert?

Aan de hand van uw wensen gaat deze expert aan de slag met de bouw van een tankoplegger die precies aan uw wensen voldoet. Ze bieden verschillende soorten opleggers, zoals:

  • Opleggers om vloeibare voedingsmiddelen te vervoeren
  • Opleggers voor het vervoer van vloerbare, gevaarlijke stoffen
  • Opleggers voor industriële reiniging
  • Overige opleggers

Alle medewerkers bij Van Spelden zijn VCA-gecertificeerd, zodat u altijd verzekerd bent van een kwalitatief product. Of u nu geïnteresseerd bent in de verhuur van een hogedrukreiniger of een oplegger wilt kopen; bij deze professional kan het allemaal!

Ontdek alle mogelijkheden die deze expert biedt

Deze expert in Werkendam levert industrieel reinigingsmaterieel voor diverse industrieën. Als u door hen een tankoplegger laat bouwen of kiest voor de verhuur van een hogedrukreiniger, bent u te allen tijde verzekerd van een product van topkwaliteit en kunt u veilig middelen vervoeren of aan de slag gaan met industriële reiniging. Sinds 1991 hebben ze vele mijlpalen bereikt en daar zijn ze nog lang niet klaar mee! Met meer dan 250 trouwe klanten en meer dan 200 gebouwde voertuigen weten ze precies hoe ze voor u een goede oplegger kunnen bouwen en u kunt er diverse waterstralen huren. Schakel ze snel in en ontdek alle voordelen die deze gecertificeerde specialist biedt!