Milky design
Image default
Bedrijven

Schakel dit bedrijf in voor constructieberekeningen

Wanneer u op zoek bent naar goede en kwalitatieve constructieberekeningen, dan kunt u hiervoor terecht bij Paul Brouwer en Alfred Kok. Beide mannen zijn bouwkundig constructeur. Zij vormen de kern van Ingenieursbureau Brouwer & Kok. Zij ontwerpen bouwkundige constructies voor de woningbouw, maar ook voor de utiliteitsbouw, renovatie en restauraties. Dit doen zij al sinds 1993. De degelijke en economisch haalbare constructieberekeningen kunnen geheel naar de wensen van de klant gemaakt worden. Uw wensen worden omgezet in een helder ontwerp. Dit wordt gedaan met de meest moderne reken- en tekensoftware. Ontdek vandaag nog wat deze constructeurs voor u kunnen betekenen.

Een bedrijf met een proactieve werkwijze

Dit bedrijf heeft een proactieve werkwijze. De mannen zijn erg betrokken bij de opdrachtgevers en hebben jarenlange ervaring met het op maat maken van constructieberekeningen. Hierbij wordt rekening gehouden met elk detail en zij werken aan efficiënte en slimme oplossingen. Dit bedrijf richt zich voornamelijk op het westen van het land, maar is werkzaam in heel Nederland. Dit bedrijf gaat aan de slag voor onder andere projectontwikkelaars, architecten, aannemers, gemeenten en particulieren. Daarnaast zijn zij ook werkzaam als deelconstructeur. Bekijk alle diensten die zij aanbieden op de website en kom erachter of zij iets voor u of uw bedrijf kunnen betekenen!

Bel voor meer informatie

Heeft u interesse in het laten maken van kwalitatieve constructieberekeningen? Dan schakelt u hiervoor de hulp in van dit bedrijf. Laat uw berekeningen naar uw eigen wensen op maat maken en ga direct met een van de medewerkers aan de slag. Heeft u eerst nog wat vragen over een van de diensten die dit bedrijf aanbiedt of bent u simpelweg benieuwd naar meer informatie? Dan neemt u hiervoor gerust eens contact met ze op. Zij vertellen u graag meer over de diensten die zij aanbieden en wat zij hierin voor u kunnen betekenen. Wacht niet langer en bel vandaag nog!

https://www.brouwer-kok.nl/