Milky design
Image default
Dienstverlening

Lawaaireductie door akoestische prikborden

De akoestische prikborden van Akoestische-producten.nl zorgen voor uitstekende lawaaireductie in uw kantoor of een andere ruimte. De prikborden zijn gemaakt van geluidsabsorberend klasse-A-materiaal met een absorptiewaarde van 0,9 in een ruimte. U heeft hierdoor een stuk minder last van akoestische problemen, omdat veel geluiden worden geabsorbeerd. Het voordeel hiervan is dat u en uw collega’s een stuk minder prikkels ervaren, waardoor u gefocust kunt blijven op uw werk. De akoestische prikborden van deze specialisten zorgen er dus voor dat u efficiënter en effectiever kunt werken. De prikborden zijn daarnaast in verschillende vormen en maten te verkrijgen, waardoor deze uitstekend in uw interieur passen. Daarnaast zijn de borden ook erg gebruiksvriendelijk, dankzij de rand is ophangen namelijk erg eenvoudig. Profiteer direct van de voordelen van lawaaireductie door bij deze specialisten te bestellen.

Lawaaireductie in verschillende ruimtes

De producten voor lawaaireductie van de specialisten van Akoestische-producten.nl zijn niet alleen toe te passen in een kantoor. Het is namelijk toe te passen in uiteenlopende ruimtes, u denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Kantoren
  • Wachtruimtes
  • Horeca
  • Scholen
  • (Sport)kantines
  • Woonkamers
  • Keukens
  • Kelders

Waar u de producten voor lawaaireductie ook besluit te gebruiken, u weet dankzij deze experts te allen tijde een geluidsdichte ruimte te realiseren. Dit is erg prettig op plekken waar gewerkt of nagedacht moet worden, maar bijvoorbeeld ook wanneer u een luidruchtige hobby beoefent. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan het bespelen van een instrument, of het online spelen van computerspellen. Het kan er in deze gevallen luidruchtig aan toe gaan, waardoor lawaaireductie erg prettig is voor omwonenden of andere mensen in hetzelfde pand.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag geluiddempende producten laten installeren in uw pand? Neem dan contact op met deze experts op het gebied van lawaaireductie. Zij plaatsen hun toepassingen graag in uw pand, zodat u weer gefocust te werk kan gaan tijdens een werkdag.