Milky design
Image default
Dienstverlening

U vindt bij dit bedrijf de ideale unster weegschaal

Een unster weegschaal is een van de typen industriële weegschalen die u koopt bij GePeS B.V. uit Harderwijk. Dit type weegschaal is in staat om een product in hangende toestand te wegen. Dit principe wordt toegepast op kleine schaal, zoals met een koffer, maar kan ook op grote schaal ingezet worden. Denkt u hierbij aan een hijskraan die objecten in de lucht tilt. Zo is een unster weegschaal de ideale toepassing in zowel de industrie van een magazijn, haven of bouwplaats, als ook binnen de logistiek. Overal waar u er baat bij heeft om objecten in een hangende staat te wegen, is een dergelijke weegschaal de oplossing.

Bij dit bedrijf vindt u diverse soorten van dit type weegschaal

Zoals gezegd, zijn de toepassingen van een unster weegschaal eindeloos. Daarom komt dit type weegschaal ook voor in vele uitvoeringen, maten en draagcapaciteiten. Bij GePes B.V. vindt u in ieder geval unsters met een weegvermogen van één tot veertig kilogram. Zoekt u een grotere weegcapaciteit? Dan zijn er ook mechanische unsters te verkrijgen die een weegvermogen hebben tot wel tienduizend kilogram. Heeft u interesse in industriële weegschalen die met dergelijke gewichten kunnen werken? Bekijk dan de contactmogelijkheden op www.averyweig-tronix.nl. Nadat u contact opgenomen heeft, zal er een gesprek plaatsvinden om uw behoeften te bespreken. Zo voorzien deze specialisten u van de weegschaal of weegschalen die u nodig heeft.

Vraag vrijblijvend om advies aan de specialisten in het vak

Voor meer informatie over de industriële weegschalen van producten Avery Weigh-Tronix, staan de experts van dit bedrijf voor u klaar. Zij zullen u voorzien van het beste advies voor uw sector. Heeft u baat bij een unster of zoekt u toch eerder een plateauweegschaal? Er zijn tal van mogelijkheden in de wereld van de weegschalen die zij graag met u bespreken. Wacht niet langer en neem contact op.