Milky design
Image default
Dienstverlening

Een foodmarket bij uw themafeest op locatie

Party Regelaar uit Ter Aar, vlak bij Alphen aan den Rijn verzorgt uw themafeest op locatie van a tot z. Het bedrijf beschikt over alle middelen om de organisatie van uw feest te vergemakkelijken. Bij het bedrijf huurt u eenvoudig spullen zoals tafels, tenten en decordoeken. Tevens geeft u de gehele aankleding en catering van uw feest uit handen aan deze feestexperts. Wat uw thema ook is, zij weten er raad mee.

Wereldse smaken op uw feest

Wilt u bij uw themafeest op locatie diverse smaken aanbieden aan uw gasten? Dan kiest u voor een food market. Dit concept is mogelijk op locaties waar genoeg ruimte is om de diverse kraampjes te plaatsen. De aankleding van uw food market wordt aangepast op het thema dat u gekozen heeft. Dit wordt uiteraard ook door de professionals van het bedrijf verzorgd. Er zijn diverse kraampjes mogelijk, allemaal aangepast op uw wensen, zoals:

–        Amerikaanse hamburgerkraam

–        Javaanse saté stand

–        Salade bar

–        Italiaanse pizza

Denkt u aan andere maaltijden? Bespreek de mogelijkheden met het bedrijf. Ze beschikken namelijk over een professionele keuken waarin veel gerechten uitgedacht worden voor u. De medewerkers denken graag met u mee om uw feest volledig aan uw wensen te laten voldoen. Alle door u gekozen gerechten worden ter plekke bereid door de koks en vers aan uw gasten geserveerd.

Neem contact op met deze feestexperts

Wanneer u van uw themafeest op locatie een geweldige ervaring wilt maken, voor u als organisator en voor uw gasten, dan kiest u voor Party Regelaar. Ongeacht uw wensen voor het feest, zorgen zij voor de realisatie ervan. Ze organiseren en verzorgen uw feest tot in de puntjes. Hierdoor geniet u van het feest, net als uw gasten, in plaats van constant alles te moeten regelen. U vertrouwt hierin op de jarenlange ervaring die de medewerkers van het bedrijf hebben. Benader het bedrijf met uw ideeën. Zij denken met u mee en schakelen waar nodig een partnerbedrijf in om uw wensen op locatie te realiseren.

 

https://partyregelaar.nl/