Milky design
Bedrijven

Hava houtbouw

HAVA: Houtbouw & Tuininrichting

Bent u bezig met uw tuin (her)inrichten en denkt u eraan om een mooi houten bouwwerk in de tuin te plaatsen? Een mooie houten overkapping, schutting, schuur of houten vlonder? Als u erover nadenkt om een iets moois voor in de tuin te laten ontwerpen waarin hout de hoofdrol speelt, dan kunt u HAVA Houtbouw & Tuininrichting inschakelen tegen een scherpe prijs. HAVA ontwerpt, bouwt en plaatst uw gewenste houtbouw project geheel naar wens!

Specialiteiten HAVA

HAVA heeft een zeer ruime ervaring in het realiseren van houtbouw en tuininrichting. U kunt bij ze terecht voor houten buitenmeubels, schuren en compleet ontworpen tuinen op basis van een mooi nieuw houtbouwwerk. De specialiteiten van HAVA zijn onder andere:

Werkwijze HAVA

Samenwerken met HAVA betekent samenwerken met een professionele partij waar al verrassend veel ervaring in zit. Deze vakkundige en creatieve jongens weten van aanpakken én kunnen als geen ander precisiewerk uitvoeren. Hierdoor weten zij perfect uw ideeën om te zetten in houtbouwwerken. U kunt zelf uw schuur of tuinhuis samenstellen en deze exact op maat laten maken, perfect passend in uw tuin. Hiervoor komt dan ook iemand op locatie bij u langs.

Als u een mooi houtbouwwerk in gedachten of op het oog heeft, dan wordt deze exact voor u uitgewerkt op de computer. Na uw goedkeuring van de digitale ontwerpen, wordt het ontwerp doorgeschoten naar de werkplaats en wordt er een dag van oplevering met u afgesproken. Op die dag zorgt HAVA dat alle onderdelen voor uw berging, overkapping of houten vlonder gereed zijn en bij u in de tuin geplaats kunnen worden.

HAVA werkt met hoge standaarden en levert alleen de beste kwaliteit producten op. Voldoet een nieuwe productie niet aan de gestelde eisen, dan wordt er direct gezocht naar een betere oplossing.

Zelf iets door HAVA laten bouwen?

Bent u benieuwd wat HAVA voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ze op! Laat uw eigen ideeën uitwerken in een mooi houten buitenmeubel(set), carport, berging of houten kapschuur of laat de creatievelingen van HAVA het denkwerk voor u doen. Laat u verrassen door de professionaliteit van deze jongens en het zal u absoluut niet teleurstellen!

HAVA is te bereiken op info@hava.nl en tussen openingstijden op telefoonnummer 06-386 175 17.

https://www.hava.nl/