Milky design
Bedrijven

Met verhuur dj booth bent u klaar voor een dansend feest

Met verhuur dj booth kunt uw feest niet meer stuk.  Iedereen weet dat er bij een succesvol feest gedanst moet worden. Of het nu slow dancing is of juist freestyle; iedereen moet met de voetjes van de vloer kunnen. Een onmisbare factor bij een feest is dan ook een dj booth met een dj die weet hoe hij jouw gasten moet prikkelen om los te gaan op de dansvloer. Met verhuur dj booth bij ons bent u verzekerd dat dit zeker gaat lokken!

 

Door verhuur dj booth gaat zelfs je opa uit zijn plaat

 

Wij hebben alles in huis om met uw feest het dak eraf te blazen. Onze verhuur dj booth is 1.80 meter breed en met massief hout voor de extra stevigheid om het feest van zijn grondvesten te blazen. Ook zit er Led-verlichting in de booth waarbij meerdere kleuren nodig zijn. Voor als u al uw muziek geregeld heeft voor het feest, bieden wij het ook aan om het als bar te verhuren. Hierdoor wordt het schenken van (alcoholische) dranken veel professioneler en door de lampen ook veel spectaculairder. En wie wil dat nou niet op een feest?

 

Bij ons is het heel gemakkelijk om de verhuur dj booth te regelen. Dit gebeurt namelijk gewoon online. Wij kunnen u altijd vrijblijvend adviseren bij het huren van de dj booth, bar, balie en receptie en zijn via de mail en telefoon te bereiken. Ook bieden wij een lage prijs aan die al inclusief alle extra benodigdheden voor uw feest zijn.  Zo komt u niet voor verassingen te staan en de organisatie van uw bruiloft, buurt barbecue of themafeest verder voortzetten. We staan bekend om onze goede service en hopen dan ook graag dit aan u te laten zien.