Milky design
Image default
Entertainment

Het kleine maar stille feestje

Je kent het natuurlijk wel. Je wilt een feestje geven zonder overlast te creëren voor je buren. Anders is er ook weer spanning met de mensen waar je naast woont, en dan kan het volgende feestje natuurlijk niet door gaan. De oplossing om dan overlast te voorkomen is dan ook eigenlijk vrij simpel: Draag gewoon allemaal een koptelefoon en geniet van een silent disco.

 

Stil feesten

Ideaal is natuurlijk dat je stil kan feesten met een silent disco. Als je dus met een clubje van 15 man thuis wilt feesten zonder teveel overlast te creëren is het toch ideaal om je geluid te verminderen door muziek te luisteren met koptelefoons. Het zorgt ervoor dat de muziek niet door de halve wijk galmt waardoor je langer door kan gaan met feesten. Het is dan ook een extra voordeel dat er meerdere kanalen mogelijk zijn met silent disco, waardoor iedereen van zijn eigen muziek kan genieten. 

 

Niet geheel stil

Toch is silent disco niet volledig stil. Meezingen en schreeuwen wordt natuurlijk niet stiller met een koptelefoon op, dus daar is dan nog wel geluidsoverlast van. Toch vermindert het geluidsoverlast flinkt. Daarbij is schreeuwen vaak nog tegen te gaan en hoeft meezingen niet altijd luid te zijn. Zolang je het dus niet te rumoerig maakt, zullen de buren ook niet klagen.

 

Als je dus een feest wilt organiseren zonder de buren boos te maken over het geluidsoverlast is silent disco de ideale oplossing. Je kunt feesten zonder de hele wijk wakker te houden, dus je kan dan ook tot veel later door. Een silent disco is alleen niet geheel stil. Schreeuwen en meezingen gebeurt nu eenmaal ook op een feestje, en dat is helaas niet compleet stil te krijgen ook. Niet 100% stil dus, maar toch aanzienlijk stiller, en daarom veel prettiger voor de buren.