Milky design
Image default
Woningen

Zonwering schaft u aan bij dit bedrijf in Wijchen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zonwering en duettes op maat maakt in Wijchen en levert in regio Nijmegen? Dan is Kroon Montage en Rolluiken het bedrijf waar u naar op zoek bent! Dit bedrijf startte ruim 25 jaar geleden in deze branche, waarna het zich ontwikkelde tot een van de experts op het gebied van zonweringen. Als u een binnenzonwering of bijvoorbeeld rolluiken nodig heeft, kunt u het best terecht bij deze onderneming. Dinsdag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 17:00 uur kunt u de showroom bezoeken en alle producten in het echt bekijken. Een van de medewerkers helpt u vervolgens graag bij uw zoektocht naar een nieuwe zonwering of duettes voor uw woning in Wijchen of Nijmegen.

Laat u adviseren over de duettes en zonwering

Het kan lastig zijn om duettes of zonwering uit te kiezen voor uw pand in de omgeving van Nijmegen en Wijchen. Daarom is het aan te raden de showroom van Kroon Montage en Rolluiken te bezoeken, omdat er hier veel medewerkers aanwezig zijn die u graag helpen in uw zoektocht. Zij weten precies wat er in het aanbod beschikbaar is en wat er aansluit bij wat u voor ogen heeft. Het is ook mogelijk om plissés te kopen of om andere producten aan te schaffen bij dit bedrijf. Wat dacht u van:

  • Veranda’s
  • Screens
  • Horren
  • Zonneschermen

Neem contact op of ga langs bij de showroom

Als u meer informatie wilt over een zonwering of duettes, kunt u gemakkelijk contact opnemen met het team van Kroon Montage en Rolluiken in Wijchen, nabij Nijmegen. Zij denken met genoegen mee over wat er mogelijk is voor uw woonsituatie. Voor de beste winkelervaring gaat u uiteraard langs bij de overzichtelijke showroom. Schroom niet om hier langs te gaan, zowel particuliere als zakelijke klanten zijn welkom bij deze winkel.