Milky design
Image default
Energie

Laat de aanvraag voor de SDE++ aan professionals over

De SDE++ (Stimuleringsregeling Duurzame Energie) is een regeling die is geïntroduceerd om de productie van schone en duurzame energie te stimuleren. Het kan echter wel veel tijd en energie kosten om de SDE++ aan te vragen. Kies er daarom voor om dit over te laten aan Loyalty Solar. Dit bedrijf uit Breda is dé specialist op het gebied van zonnepanelen en weet precies waar op gelet moet worden tijdens een aanvraag. De aanvraag zal gebeuren aan de hand van een business case. Hierin wordt uw huidige stroomverbruik, de dakruimte, netaansluiting en het type bouwgebruik meegenomen. Ook wordt er bekeken waar voor u de winst zit als u gaat investeren in zonnepanelen. U laat met een gerust gevoel de hele aanvraag voor de SDE++ aan het team over en dan hoort u vanzelf of u in aanmerking komt. Dat is wel zo makkelijk!

De voordelen van zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen biedt u vele voordelen. Allereerst helpt u mee aan een groenere wereld. Fossiele brandstoffen raken namelijk langzaam op en stoten ontzettend veel afvalstoffen en CO2 uit. Wanneer u duurzame energie produceert, komt dit niet of vrijwel niet voor. Daarbij is het een stuk beter voor uw portemonnee. Natuurlijk moet u investeren in zonnepanelen en kost het u allereerst wat geld, maar na een tijdje haalt u het er ruimschoots uit. Dit wordt ook allemaal meegenomen in de business case en de SDE++ die Loyalty Solar voor u regelt.

Ontdek meer over het bedrijf

Wilt u een investering doen in zonnepanelen en wilt u daarvoor een gespecialiseerd bedrijf in de arm nemen? Dan eindigt uw zoektocht hier. Loyalty Solar is namelijk dé professional die u van begin tot eind helpt. Van de eerste verkenning tot de aanleg en plaatsing van de panelen. Bekijk de website en neem contact op met het team via een van de contactgegevens.