Milky design
Image default
Particuliere dienstverlening

Leren om van jezelf te houden dankzij een uitgebreide cursus zelfliefde

Wil jij je leven veranderen? Wil je weer in je kracht staan? Wil je leren om weer van jezelf te houden? Dan lukt je zeker als je de hulp inschakelt van Spirit Coaching. De lifecoach achter dit bedrijf biedt verschillende cursussen aan die jou kunnen helpen om het beste uit jezelf te halen. In de cursus manifesteren leer je tips over manifestatie die je daadwerkelijk in je leven kunt toepassen, zodat je ook echt resultaat zult zien. Er is ook een cursus zelfvertrouwen, waarmee je aan de slag gaat met je onzekerheid. In deze cursus verbeter je je zelfvertrouwen en je zelfbeeld. Je ontdekt weer wat je waard bent én je kunt in deze cursus meer leren om van jezelf te houden. Dit straal je na de cursus ook uit, waardoor je meer geaccepteerd zal worden om wie je bent.

Leren over zelfliefde

Ook wanneer je met een gesloten hart leeft, anderen met argwaan bekijkt en te hard bent voor jezelf en je dierbaren, kun je bij deze coach terecht. Spirit Coaching biedt je namelijk ook een cursus zelfliefde aan waarin het leren om van jezelf te houden helemaal centraal staat. In drie powertrainingen ga je met jezelf aan de slag om je leven te veranderen. Als je van jezelf houdt, sta je namelijk steviger in je kracht en op je beide benen. De cursus over zelfliefde is online, zodat je kunt deelnemen vanaf een plek die voor jou prettig is.

Schrijf je in

Bekijk de webshop van deze coach voor de boeken die ze geschreven heeft. Deze boeken kunnen je helpen om gelukkiger te worden en je leven positief te veranderen. Ook kun je je online inschrijven voor haar trainingen en events. Neem contact met haar op via de contactgegevens op de website als je je wilt aanmelden of als je meer informatie wilt.

https://spirit-coaching.nl/