Milky design
Image default
Particuliere dienstverlening

De aangepaste auto voor u

Alle auto’s, ongeacht het type of het merk, worden op dezelfde manier gemaakt. Maar wat als dit geen geschikte vorm is voor u? Misschien bent u wel minder mobiel in uw benen, of zit uw partner in een rolstoel. Anders Autotechniek uit Den Haag is de expert om uw auto aan te passen.

Uw auto, geheel naar uw wensen

Anders Autotechniek uit Den Haag zorgt ervoor dat mindervaliden gemakkelijk gebruik kunnen maken van hun auto. Iedereen wil immers van hetzelfde gevoel van vrijheid genieten dat een auto u brengt. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos: van aangepaste stoelen tot opstapjes, van ruimte voor uw rolstoel tot het bedienen van de pedalen met uw hand. Met uw aangepaste auto rijdt u gemakkelijk en comfortabel overal naartoe.

Een aangepaste autostoel

Wanneer u uw autostoel op maat wilt laten aanpassen staan de deskundige medewerkers van Anders Autotechniek voor u klaar. Zij zorgen dat uw rugleuningen of banken naar uw wensen worden versteld. Ook wanneer u een verhoger nodig hebt, bent u in goede handen bij deze specialist. Voor specifieke wensen zijn er de Recaro-stoelen en de ASS-stoelen die veel verschillende opties hebben. Aangezien uw stoel de plek is waar u zal zitten tijdens uw ritten, ongeacht of ze kort of lang zijn, is het van groot belang dat deze in orde is. Een goede autostoel zorgt ervoor dat u minder moe bent in het verkeer en dus alerter op de weg. Daarnaast voorkomt een goede stoel rugklachten, wat zeker belangrijk is wanneer u lange ritten maakt.

Uw veiligheid voorop

Na een bezoek aan Anders Autotechniek heeft u een aangepaste auto die geheel past bij uw situatie. Het monteren hiervan is een zeer secure taak, want hoewel de monteurs u maximale vrijheid willen geven, staat de uw veiligheid op de eerste plaats. Als u behoefte hebt aan een aangepaste auto dan neemt u zo snel mogelijk contact op met de monteurs van dit autotechniekbedrijf.