Milky design
Image default
Bedrijven

Geld investeren bij een expert in vastgoed

Bent u al een tijdje op zoek naar een interessante investering? Dat is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. U wilt immers niet te veel risico’s lopen, maar wilt natuurlijk ook wel dat uw investering geld oplevert. Heeft u er al eens aan gedacht om uw geld te investeren in vastgoed? Dat kan bij Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf is een echte expert en is gekend over heel Europa. Ze beschikken over meer dan 280 domeinen vol vakantiehuisjes in binnen- en buitenland, waar jaarlijks meer dan acht miljoen klanten verblijven. Geld investeren in vastgoed biedt daardoor enorm veel zekerheid. Lees verder en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek hoe hun formule werkt

U bent ongetwijfeld wel bekend met de vakantieparken van Center Parcs Vastgoed. Maar hoe gaat investeren in vastgoed bij dit bedrijf precies in zijn werk? Het is erg simpel: u koopt een huisje in een domein naar keuze. Nadien wordt uw huisje door het bedrijf zelf verhuurd aan vakantiegangers en geniet u van huurinkomsten. U heeft hierbij de keuze of u vijftien jaar lang inkomsten wilt krijgen van 4,5 procent van de aankoopprijs of dat u een variabele huur krijgt afhankelijk van de huurinkomsten. Het grote voordeel is dat u zelf haast niets hoeft te doen. De verhuur wordt u uit handen genomen en ook het onderhoud wordt voorzien. Bovendien bestaat er ook de mogelijkheid om zelf af en toe uw huisje eens te bezoeken.

Geniet van hun ervaring

Heeft u interesse in een vakantiehuisje in een van hun domeinen, maar bent u niet helemaal zeker welke formule het meest interessant is voor uw situatie? Contacteer hen dan voor een afspraak! Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze als geen ander in staat om advies te geven in verband met geld investeren in vastgoed. Ze begeleiden u graag tijdens het hele traject en zorgen ervoor dat u een huisje koopt dat volledig bij u past.