Milky design
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga met uw auto of scooter langs voor reparatie bij dit autobedrijf in Zwanenburg

Is uw auto of scooter toe aan reparatie? Dan is er maar één autobedrijf in Zwanenburg waar u het beste naartoe kunt: DJ Auto’s & Scooters! Dit bedrijf repareert en onderhoud auto’s al sinds 2005 en scooters sinds 2008. De medewerkers hebben dus verstand van zaken door alle ervaring die ze in de afgelopen jaren hebben opgedaan. Momenteel is er al een groot klantenbestand met zeer tevreden klanten bij dit bedrijf. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor onderhoud, de jaarlijkse apk-keuring of voor winterbanden als u op wintersport gaat. Zo heeft u voor alle zaken omtrent uw auto of scooter één vast adres en hoeft u niet van de ene naar de andere plek.

Bij dit professionele, universele autobedrijf kunt u ook occasions kopen

DJ Auto’s & Scooters verkoopt verschillende occasions en nieuwe en tweedehandsscooters. Let wel op dat de verkoop vaak hard gaat, dus als u interesse heeft in een van de modellen in het aanbod, neemt u het best zo snel mogelijk contact op met dit autobedrijf in Zwanenburg. Uiteraard kunt u een proefrit maken en kijken of de auto of scooter volledig voldoet aan uw wensen. Staat het gewenste model niet te koop? Laat dan een zoekopdracht achter, dan gaan de medewerkers van dit bedrijf voor u op zoek naar een goede deal!

Maak een afspraak voor de reparatie van uw auto of scooter

Neem contact op met dit autobedrijf in Zwanenburg en maak een afspraak voor de reparatie of het onderhoud van uw auto of scooter. U kunt ook contact opnemen als u vragen heeft of niet zeker bent of reparatie nodig is. De medewerkers heten u graag van harte welkom in hun garage, wekelijks van maandag tot en met zaterdag. Tijdens het wachten krijgt u een heerlijk kopje koffie. Zo komt u de tijd wel goed en tevreden door!