Milky design
Alarmsysteem

Lockpick vaardigheden verbeteren

 1. Oefen kort en vaak …

  Het is veel beter om lockpicking te oefenen als je zitten en oefenen voor een korte tijd – neem een ​​pauze en ga later later terug dan een lange oefensessie. Niet alleen zal je langer kunnen oefenen, maar tijdens de pauzes werkt je hersenen in de achtergrond samenwerkende methode en techniek samen. U zult daarom vaak vinden dat wanneer u na een pauze terugkomt, uw succespercentage beter zal zijn.

 2. Zorg voor zoveel mogelijk sloten

  Rommelmarkten, kringloopwinkels, garage verkoop, vrienden en familie zijn allemaal echt goede bronnen voor oude ongewenste sloten. Het goede aan onze eis voor sloten is natuurlijk, het maakt niet uit of de sluizen geen sleutels hebben met hen.

  Hoe meer sloten je kan oefenen op het beter. Het kan ook uw vertrouwen helpen, omdat het hebben van veel sloten zal betekenen dat er sloten van verschillende moeilijkheden zullen zijn. Daarom, als je moeite hebt met een echt moeilijk slot, kan je doorgaan naar de volgende die makkelijker kan zijn, waardoor je niet moedeloos wordt en opgeeft. Hoe meer successen jullie hebben, hoe meer plezier je zal zijn om verder te oefenen – en hoe meer oefeningen de meer sloten die je zal openen. Je zult in een positieve cyclus meer sloten
  openzetten, beter worden en ga zo maar door.

 3. Demonteer zoveel sloten als u kunt

  Dit punt is op een manier gekoppeld aan de laatste. Probeer zo veel sloten mogelijk vast te houden en te demonteren. Door daadwerkelijk de innerlijke werking van een slot te zien, krijgt u een beter begrip van wat er daadwerkelijk gebeurt wanneer u een slot vergrendelt / selecteert. Niet alleen zult u een goede visualisatie in uw gedachten hebben wanneer u plukt, maar door daadwerkelijk afsluitingen uit elkaar te nemen, kunt u vaak methodes van aanval ontdekken en technieken omzeilen die zullen of zullen werken.

 4.  Gebruik duidelijke oefensloten voor lockpicking

  Praktijksloten zijn in hoofdzaak sloten die weggesneden zijn zodat de innerlijke werking kan worden gezien. Ze zijn geweldig om te zien of uw techniek goed werkt.

  Wat dit betekent is dat tijdens het lockpicken van een duidelijke praktijk slot je kan eigenlijk zien hoe je keuze in wisselwerking met de pinnen in het slot. Daarom kunt u beginnen de sensaties van de pick-up en kleine bewegingen in het slot te koppelen, met wat u kunt zien gebeurt in het slot.

  Dit resulteert vaak in een veel sneller leerproces en het helpt natuurlijk om ervoor te zorgen dat uw techniek juist is.

  Persoonlijk vond ik het bijzonder handig om te zien hoeveel spanning te veel kan zijn, dat kan natuurlijk de belangrijkste reden zijn voor een slot dat niet wordt geopend.

  Door te zien in het slot tegelijkertijd als u lockpickt, kunt u pinnen binden en u kunt daarom snel leren hoe u de juiste draaimacht toepast met uw draaigereedschap.

 5. Lockpick opleidingsborden

  Dit zijn een ander item dat kan helpen bij het verbeteren van uw lockpick techniek. In hoofdzaak trainingsplanken zijn eenvoudig een of meer sloten gemonteerd op een houten plank. Vaak kunnen de sloten op het bord gemakkelijk worden verwijderd en vervangen door nieuwe.

  Het voordeel van het gebruik van een opleidingsbord is dat u geen zorgen hoeft te maken over het vasthouden van een slot dat u in uw handen probeert te plukken.

  Zeer vaak als u wordt gevraagd een slot te openen, vooral als u als slotenmaker werkt, wordt het slot op een deur gemonteerd. Het is daarom goed om een ​​slot op een gelijkaardig bord te plukken. Ook bij het vasthouden van een slot, leidt u veel van wat er gebeurt bij het plukken – u heeft dit niet in het veld en moet er niet aan wennen.

  Ook bij het monteren van de vergrendeling kan u het draaigereedschap goed vasthouden, in plaats van het slot en het draaigereedschap samen te houden. Daarom kunt u betere technieken ontwikkelen.

  Ik hoop dat u deze kunt volgen en uw totale lockpick vaardigheden verbeteren. Als u uw eigen tips hebt om dit te verbeteren, zou u het niet erg vinden om met mezelf en de lezers van deze nieuwsbrief te delen, geef ze dan door.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/