Milky design
Internet

Op zoek naar een Vype ePen 3?

Het merk Vype zal je niet onbekend in de oren klinken, je bent tenslotte niet voor niets hier bij de website terecht gekomen. Bij Damp-e ben je op de goede plek aanbelandt voor de aankoop van een Vype ePen 3. Deze elektrische sigaret is een van de beste die men maar kan kopen van het merk Vype. Ons grote aanbod in combiantie met de laagste prijzen zorgen dat je vandaag nog een Vype ePen 3 kunt kopen. Maar wat maakt de Vype ePen 3 nu eigenlijk zo uniek? Het is tijd dat we hier eens wat dieper op ingaan!

De pods van de Vype ePen 3

De Vype ePen 3 is ook wel te herkennen aan de zogeheten pods. Deze pods kan je ook wel zien als een soort vulling voor de elektrische sigaret. In tegenstelling tot de normale elektrische sigaret hoef je deze niet handmatig te vullen, je hoeft ze alleen maar in jouw Vype ePen 3 te stoppen. De pods van de Vype ePen 3 zijn beschikbar in talloze mogelijke soorten smaakjes. De pods zijn voorzien van een samenstelling van 50% VG en 50% PG. De hoeveelheid nicotine kan je altijd zelf kiezen, op die manier heb je net even wat meer vrijheid voor je keuze. Met een volle vulling heb je meer dan genoeg om even vooruit te kunnen, dit maakt de Vype ePen 3 dan ook zo’n prettig product.

Nooit meer een lege batterij

Een probleem bij veel elektrische sigaretten is dat deze maar voor een paar uur aan batterijcapaciteit bevatten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, je wilt wel heel de dag met jouw elektrische sigaret kunnen doen. Een Vype ePen 3 kopen is dé manier om hiervan af te komen, door de 650 mAh batterij zal je namelijk voor heel de dag vooruit kunnen. De batterij schakelt vanzelf uit wanneer je hem niet gebruikt, hierdoor gaat hij langer mee. Is hij nu toch leeg dan kun je hem eenvoudig opladen met behulp van de Micro USB kabel.

De Vype ePen 3 staat bekend om zijn hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, dit is dan ook de voornaamste reden dat zoveel beginnende elektrische rokers kiezen voor dit product. Door op de knop te drukken gaat hij aan, vervolgens hoef je alleen maar een hijs te nemen om de rook in te ademen. Zo eenvoudig kan het zijn!