Milky design
Image default
Bedrijven

Reboard: enorm veelzijdig

Steeds vaker wordt er in de winkelinrichting sector gebruik gemaakt van reboard. Reboard is een ontzettend sterk en tevens licht materiaal. Het is gemakkelijk te bedrukken en ook nog eens milieu vriendelijk. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos, toch zullen wij je in deze blog wat inspiratie geven voor jouw project. Wij nemen je mee in de wereld van reboard!

Wat is reboard

Reboard is een van karton gemaakt materiaal dat veelal wordt gebruikt voor etalages. Het bestaat uit twee harde lagen met daartussen een zachte laag van stroken karton. Door deze zachte binnen laag is reboard zo ontzettend sterk. De harde buiten laag zorgt ervoor dat het makkelijk uit te snijden is goed te bedrukken. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos!

Waar kun je het voor gebruiken

Reboard wordt vaak gebruikt in de reclamewereld. Hierin zijn afschermingswanden of zelfs meubels geen uitzondering. Toch kan de harde buitenlaag voor veel creatievere toepassingen zorgen. Hier zijn twee van onze favorieten.

Op maat gemaakte beursstand

Bij elke beurs of congres wordt van iedere deelnemende partij verwacht dat hij/zij zijn eigen stand inricht en opbouwt. Hierbij wordt vaak voor kapitaal aan metalen opbouwstellages uitgegeven. Deze zijn uiteraard meerdere malen te gebruiken, het nadeel is echter dat het ook altijd hetzelfde uit zal zien. Een wellicht nog groter nadeel is dat de kans ontzettend groot is dat je buurman dezelfde stellage heeft. Door hier gebruik te maken van reboard materialen vorm je een congresstand die een fractie van de prijs kost, geheel op maat is en enorm opvalt. Je kunt namelijk alles eenvoudig laten bedrukken. Het materiaal is ontzettend sterk en kan met gemak meerdere beurzen overleven. Ook qua toepassing zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Statafels, barkrukken en beursbalie ’s zijn allemaal heel goed te maken met reboard.

Een opvallende call to action

Reboard materiaal kan gemakkelijk op maat gemaakt worden en wanneer er gleuven in gesneden worden kunnen ze in diverse constructies in elkaar gezet worden. Het materiaal is erg licht waardoor het goedkoop verzonden kan worden. De op maat gezaagde gleuven zorgen er vervolgens voor dat ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Door een gat erin te frezen waarin je een televisie of tablet kan monteren kun je zo op een eigentijdse manier jouw boodschap de wereld in sturen. Zo krijg je een opvallende call to action.

https://endlessbranding.com/re-board-bedrukken/