Milky design
Image default
Bedrijven

Sociale media beheersen je leven

De sociale mediakanalen die als app op je Sony Xperia L4 hebt staan kunnen je leven beheersen. Dit is iets wat met name voor de jongere mensen onder ons geldt. Deze mensen vinden het namelijk erg belangrijk om op elk moment van de dag in contact te staan met anderen. Door het coronavirus is dit nog erger geworden. Je kunt het deze jongeren echter, niet kwalijk nemen dat ze meer op hun Sony Xperia L4 zitten.

Maatregelen

Door de opgelegde maatregelen vanuit de overheid kunnen zij namelijk niet meer f2f afspreken met vrienden. Dit is voor jongeren juist belangrijk. Zij zitten namelijk in een leeftijdscategorie waar de behoefte aan sociale contacten juist erg groot is. De sociale contacten zorgen er juist voor dat mensen blij kunnen zijn en dat ze met anderen over de belangrijk en onbelangrijke dingen in het leven kunnen praten. Denk er bijvoorbeeld eens aan als iemand iets heeft meegemaakt wat hij of zij moeilijk vindt dan praten jongeren er het liefste samen over om dit goed te kunnen verwerken. Daarnaast gaan jongeren natuurlijk graag opstap. Echter, is het zo dat dit ook niet mogelijk is. Wanneer je als jongen of als meisje opzoek bent naar iemand om samen mee door het leven te gaan dan wordt dit erg lastig als je alleen thuiszit. Geloof me de eerste week houdt je nog wel vol maar op een gegeven moment als je niet veel te doen hebt dan breekt het je op. Kijk je ouders en broertjes en zussen zijn leuk maar na een week constant bij elkaar op de lip zitten spreek je wel anders. Je raakt sneller geïrriteerd door de dingen die iedereen doet. Het zorgt voor een korter lontje.

Ouders

In sommige huizen zorgt deze periode er tevens voor dat ouders uit elkaar gaan op dat nu eigenlijk blijkt wanneer ze echt veel samen zijn dat de rek er uit is. Nu komen ze dan erachter dat ze elkaar niet meer leuk vinden. Maar wat ze dan vergeten is het belang van het kind. Ze vergeten dat het voor een kind heel erg is als papa en mama niet meer bij elkaar zijn. Kijk het is best te begrijpen dat er situaties zijn waarbij het ook echt niet gaat. Maar gebeurd tegenwoordig dat bij het minste al een van de partners niet meer verder wilt. Dit is gewoon heel egoïstisch en geeft eigenlijk aan dat je geen goede ouder bent. Je laat je kind namelijk alleen achter.

https://www.telefoonhoesje.nl/Sony-Xperia-L4-Hoesjes