Milky design
Image default
Sport

Wilt u fitnesstrainer worden? Volg een NASM opleiding!

Is sporten ook uw passie en zou u van uw passie ook graag uw werk maken! Dat kan simpeler dan u denkt. Vaak duurt het worden van een fitnesstrainer veel minder lang dan mensen denken. Sterker nog, binnen 4 maanden kunt u uw eerste diploma al in handen hebben. Na het volgen van deze basis opleiding zijn er nog zoveel meer opties, bijvoorbeeld het volgen van een NASM opleiding. We horen u denken: Wat houdt dat dan precies in? Dat maken we u in dit artikel duidelijk. Wie weet bent u binnenkort fitnessinstructeur!

NASM opleiding in het kort

U kunt een voorkeurspositie in de arbeidsmarkt bemachtigen door deze NASM opleiding te volgen. U kunt de NASM opleidingen volgen op locaties door heel het land. Sport&People is een van de grote aanbieders in Nederland als het gaat om NASM opleidingen. Wat maakt een NASM opleiding dan precies zo aantrekkelijk? Deze opleiding staat internationaal hoog aangeschreven en is ontwikkeld door een Amerikaanse organisatie. Nasm staat voor National Academy of Sports Medicine. U zult de fijne kneepjes van het vak leren beheersen.

Heb ik dan helemaal geen vooropleiding nodig?

Voor het volgen van de NASM opleiding heeft u wel een vooropleiding nodig. Voor deze vooropleiding heeft u echter geen voorkennis nodig en vaak duren deze vooropleidingen erg kort. Een goed voorbeeld van een geschikte vooropleiding is de fitnesstrainer A opleiding, deze opleiding duurt in totaal 4 maanden. Wanneer u deze heeft afgerond ontvangt u een NL-actief certificaat, dit diploma is toegestaan als ‘entreebewijs’ voor een NASM opleiding.

Fitness

Wat leer ik dan precies?

U leert het voorbereiden van een goede training die is samengesteld op basis van de doelen van uw klant. U leert in gesprek gaan met de klant om er op die manier achter te komen wat de klant van u nodig heeft om het maximale uit uw klant te halen. Niet alleen kunt u uw klanten voorzien met het juiste advies op het gebied van sport, ook kunt u uw klanten na afronding van deze opleiding voorzien van sterke voedingsadviezen. Het OPT-model is wat deze opleiding zo speciaal maakt. U zult worden opgeleid aan de hand van dit wetenschappelijk onderzochte model om ook het maximale uit uzelf te halen.

Klaar is kees! Wat nu?

Na afronding van deze opleiding bent u meester op het gebied van personal training en u krijgt hier uiteraard ook een certificaat voor. Het NASM certificaat staat internationaal hoog aangeschreven en levert u een voorkeurspositie op de arbeidsmarkt op. Zo bent u de koning in uw branche en kunt u binnen no time aan de slag als fitnesstrainer.