Milky design
Image default
Meubels

Zelf beslissen oud eiken tafel op maat

Soms is het ontzettend lastig een ruimte in te richten in de stijl die u had gewild. Niet altijd passen alle meubelen goed naast elkaar. Het inschatten van breedte en diepte is keer op keer een lastige klus. Het is natuurlijk onhandig als de kast of bank uitsteekt van het grenzende meubilair. Dit is al helemaal niet de bedoeling bij iets wat de ruimte hoort op te vullen, vandaar is het soms handig om bij de tafel te kiezen voor een oud eiken tafel op maat. Deze past  gegarandeerd perfect in de ruimte. Bij uw oud eiken tafel op maat worden vaak meteen stoelen geleverd van hetzelfde hout, want dat is natuurlijk mooier. Doordat uw oud eiken tafel op maat voor u is samengesteld kunt u ook de stijl bepalen. Wilt u een grote keuken tafel of een salontafel van oud eiken tafel op maat. Het is allemaal te maken. Ook kunt u beslissen of u traditionele rechthoekige tafel wilt, u voor een ruimtebesparende ronde tafel gaat of dat u een originele vorm wilt. Denk hierbij aan een driehoek tafel in de hoek van de kamer of een tafel in een meer natuurlijke vorm, alsof de boom door de midden is gezaagd en meteen in een tafel is verandert.

Originaliteit

Doordat u zelf met de ontwerper in gesprek gaat met de ontwerper van uw oud eiken tafel op maat, zal deze tafel aan uw eisen voldoen. Zo kan een tafel worden opgesteld vanuit een basis idee en dan in de juiste maat gemaakt worden, of het kan een originele tafel worden. In een grotere ruimte is de oud eiken tafel op maat vaak een statementpiece, dit zorgt ervoor dat de tafel dus iets groter moet zijn dan de standaard keukentafel.

Interieur

Doordat u de oud eiken tafel op maat zelf ontwerpt, is het mogelijk deze volledig aan te passen op uw interieur. De tafels worden in alle stijlen gemaakt. Dit zorgt dat uw huis één geheel wordt.