Milky design
Zakelijk

Traininglocatie

Elke professionele sportclub is elk jaar weer op zoek naar een locatie om zich gedegen en op professionele wijze voor te bereiden op weer een nieuw seizoen. Wie zoekt naar de perfecte traininglocatie, die zou eens moeten gaan kijken bij De Ruwenberg, op steenworp afstand gelegen van Den Bosch, schitterend verborgen op een groot landgoed. Deze traininglocatie heeft ontzettend veel te bieden.

Een eigen driving-range, sauna’s en een eigen joggingbaan

Als er een traininglocatie is die zelf heel veel sportmogelijkheden biedt, dan is het De Ruwenberg wel. Zo beschikt het over een eigen driving range om de golfvaardigheden verder te verbeteren, is er een uitgebreide wellnessruime en vind je er ter herstel tal van verschillende sauna’s. Bovendien beschikt deze traininglocatie over een eigen indoor zwembad, eigen squash- en tennisbanen en kun je terecht op een beachvolleybalveld. De fitnessruimte is bijzonder rijk uitgerust, de aangelegde joggingbaan is ideaal geschikt om de gevoelige spiertjes alvast wat op te warmen. Daarnaast heeft De Ruwenberg een mini-voetbalveld op eigen terrein.

De Ruwenberg onderhoudt nauwe banden met de plaatselijke sportverenigingen

Wil je als voetbalclub liever op een groot veld trainen? Ook dat kan, want door de goede contacten met de plaatselijke voetbalclub kan daar op kunstgras of op natuurgras getraind worden. De velden liggen op nog geen twee kilometer afstand van de traininglocatie. Hockeyclubs kunnen terecht op de velden van Hockeyvereniging Den Bosch, terwijl er ook lijntjes liggen met de plaatselijke tennisclub. De kamers? Die zijn zeer modern ingericht en op een van de 196 kamers die De Ruwenberg rijk is, geniet je na de inspannende trainingen van gratis internet en de beste bedden. De Ruwenberg kan maatwerk leveren. Informeer naar de mogelijkheden die er zijn om gebruik te maken van deze meer dan uitstekende traininglocatie. Geheid dat je een uitstekend seizoen gaat draaien na een voorbereiding in Sint Michielsgestel!