De nieuwe manier van transport

Milkydesign

Het accessoire dat alle Hoverboards nodig hadden … De Hoverkart! De nieuwe mode van elektrische eenwielers kent geen grenzen, het is het accessoire dat het besturen van uw voertuig zal verbeteren en veranderen. 

Hoverkart: de meest economische en winstgevende optie om te profiteren van uw Hoverboard.

Nu hebt u geen excuus, voor deze ongelooflijke prijs kunt u de kansen van uw elektrische eenwieler vergroten … Het is verenigbaar met alle modellen van 6, 8 en 10 inch!

Hoverkart, het accessoire geschikt voor alle leeftijden

Omdat volwassenen ook het recht hebben om plezier te hebben!

Dankzij het ergonomische zit- en verstelsysteem voor verschillende hoogtes van de Hoverkart kunnen kinderen en volwassenen genieten van de adrenaline van het rijden in een minikart. Bovendien heeft het een telescopisch roestvrijstalen kantelsysteem dat de meest resistente structuur biedt en het gewicht van een volwassen persoon kan dragen. 

Durf de Hoverkart te gebruiken!

Deze ingenieuze uitvinding maakt het besturen van de Hoverboard opmerkelijk beter: u kunt stabieler rijden, u kunt ‘wheelies’ doen, u snelheid verhogen en slippen alsof het een autorace is. 

Op dezelfde manier zal het met het derde wiel van de Hoverkart gemakkelijker zijn om te reizen op onregelmatige terreinen zoals zandwegen of op het gazon.

Mocht u nog vragen hebben over dit type accessoire, dan moet u gewoon onze site en blog bezoeken

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/