Milky design
Image default
Kinderen

Een aanstaande mama veras je met een origineel zwangerschapscadeau

Wil je iemand verassen met een zwangerschapscadeau? Dan heeft deze webwinkel de leukste zwangerschapsboxen voor de mama to be. Deze ‘zwanger box’ is leuk om als cadeau te geven aan je partner, vriendin of dochter. Maar je kunt hem natuurlijk ook aan jezelf geven. Box & Baby biedt je verschillende boxen aan, deze zwangerschapsboxen hebben allemaal een ander thema. Zo weet je altijd dat je een box geeft wat past bij de periode van de zwangerschap. Wil je een cadeaubox geven als kraamcadeau? Dit leuke bedrijf maakt zelfs boxen voor de eerste drie maanden na de bevalling. Ook dan kan de kersverse mama ontspannen. 

De boxen bestaat alleen maar uit fijne producten

De zwangerschap is al een avontuur op zich zelf. De mentale maar ook fysieke gezondheid van de mama veranderd helemaal door de komst van een kindje. Door een uniek zwangerschapscadeau bij Box & Baby te bestellen kun je de aanstaande mama enorm verassen. Dit bedrijf biedt namelijk vier zwangerschapsboxen aan, voor moeder en baby. Deze boxen zijn gevuld met alleen maar duurzame producten die de mama echt kan gebruiken. Ook voor jou als je dit unieke zwangerschapscadeau gaat bestellen is de precies inhoud een verassing. Alleen door een box aan te schaffen kom je erachter. Wil je wel een sneak peak van de producten zien? Dan moet je echt even de socialmediakanalen van dit bedrijf in de gaten houden.

Ontdek alle boxen van deze webwinkel

Als je een origineel zwangerschapscadeau bestel bij dit bedrijf, kun je ervoor kiezen om hem nog feestelijk laten inpakken met een persoonlijk handgeschreven kaartje, waar jij een berichtje op kan laten zetten. Je hoeft zelf weinig moeite te doen om een origineel cadeau te geven. Ontdek alle zwangerschapsboxen in de webwinkel van deze aanbieder en kijk welke box past bij de zwangerschap van je vriendin, partner of collega.