Milky design
Image default
Kinderen

Kies voor een betrouwbare kinderopvang in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare, veilige opvang in Amsterdam waar u uw kind met een gerust hart kunt achterlaten? Schrijf uw kind in dat geval in bij Greenkidzz. Deze specialisten krijgen consequent goede beoordelingen en uitstekende rapporten van inspecties. Kwaliteit staat namelijk hoog in het vaandel bij Greenkidzz. Zij streven te allen tijde de beste kwaliteit na, zowel tijdens het organiseren van uitjes en activiteiten als in het opvangen van uw kind en het communiceren met u en uw kind. Duidelijke communicatie en een uitstekende natuurbeleving staat namelijk centraal in het pedagogisch beleid van deze kinderopvang in Amsterdam. Wilt u meer weten over het beleid van deze opvang? Het pedagogisch beleidsplan ligt te allen tijde ter inzage op beide locaties van Greenkidzz, zowel in de Kinkerbuurt als in de Schinkelbuurt. Het is dus altijd mogelijk om hier meer over te lezen wanneer u één van beide locaties bezoekt.

Uw kind in een horizontale groep

Alle kinderen en baby’s zijn welkom bij kinderopvang en baby dagverblijf Greenkidzz in Amsterdam. Zij worden vervolgens in een horizontale groep geplaatst, zodat uw kind zich kan ontwikkelen met leeftijdsgenoten. Een horizontale groep heeft diverse voordelen, waaronder:

  • Meer interactie met leeftijdsgenoten, waardoor kinderen samen kunnen ontwikkelen en spelen.
  • Minder kans op fysieke en mentale verschillen tussen kinderen.
  • De mogelijkheid om leeftijdsgerichte activiteiten te organiseren. De pedagogisch medewerkers van deze opvang letten op de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van uw kind bij het organiseren van activiteiten en uitjes. Uw kind wordt hierdoor uitgedaagd en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo.
  • De pedagogisch medewerkers van deze kinderopvang kunnen zich specialiseren in een bepaalde leeftijdsgroep, zodat zij veel kennis bezitten over deze specifieke groep.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Wilt u uw kind inschrijven bij deze kinderopvang in Amsterdam maar wilt u eerst een indruk krijgen van de opvang? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van deze opvang en maak een afspraak voor een rondleiding.