Milky design
Auto’s en Motoren

Occasion Volvo V40

De Volvo V40 is een mooie en sportieve auto. Met zijn speciale R design glijdt hij gemakkelijk over de weg en valt hij goed op. Met zijn verschillende edities kan je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige automaat. Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te schakelen en je volledig op de weg kan focussen. Dit zijn slechts een aantal van de voordelen van de occasion Volvo V40. Deze auto heeft echter nog veel meer belangrijke voordelen.

Specificaties Volvo V40

De Volvo V40 heeft heel veel verschillende edities zo heb je de Polar, Polar+ en de Polar+ Sport. Deze verschillende versies hebben veel met elkaar gemeen, maar hebben kleine verschillen. Alle Volvo V40 hebben 159 pk en zijn dus behoorlijk snel. Daarnaast zijn de koplampen LED. Deze lampen hebben een luxe uitstraling en zijn goed zichtbaar, waardoor je goed te zien bent. Alle V40 zijn voorzien van parkeersensoren, waardoor het parkeren je een stuk gemakkelijker afgaat.

Geweldige rijervaring van de Volvo V40

De rijervaring van een occasion Volvo V40 is geweldig. Daarnaast heb je niet snel pech met deze auto. Dit komt omdat de motor van de Volvo sterk is en niet snel verjaart. De auto start niet? Indien dit gebeurt kun je natuurlijk altijd de ANWB of de Wegenwacht bellen, maar in principe heb je hier niet snel last van met een Volvo V40. Daarnaast doet Volvo er alles voor om de eigenaren van een Volvo een veilige en comfortabele rit te geven. Met de V40 zorgen ze daar dus ook duidelijk voor. Doordat iedere V40 standaard met automaat wordt geleverd, kan je altijd comfortabel de weg op. De bekleding en stoelen van de Volvo V40 zijn ook van zeer hoge kwaliteit en zitten lekker. Dit is wel zo fijn, zeker als je de auto veel gebruikt.