Milky design
Image default
Dienstverlening

Realiseer uw nieuwe badkamer door deze eerst te ontwerpen in 3D

Realiseer uw badkamerdromen door uw nieuwe badkamer te ontwerpen in 3D via de online tool van Badkamers Naarden. Maak uw ruimte na met de juiste vorm en afmetingen en richt deze in met alle producten uit de showroom van deze badkamerspecialist, waaronder sanitair, tegels, meubilair en kranen. Kies uw favoriete interieurstijl en maak een 3D-ontwerp van uw droombadkamer. Krijg inzicht in de mogelijkheden bij deze specialist door uw nieuwe badkamer te ontwerpen in 3D.

Bekijk het ruime assortiment in de grote showroom

Dit familiebedrijf met een uitstekende reputatie in Het Gooi heeft jarenlange ervaring in het renoveren van gedateerde badkamers en het installeren van een compleet nieuwe badkamer. In de showroom van 1.000 vierkante meter in Naarden bekijkt u sanitair, tegels, keramiek, badkamermeubilair, kranen en meer van gerenommeerde merken. Uw nieuwe badkamer richt u online in met het meubilair en sanitair naar wens wanneer u deze gaat ontwerpen in 3D. Neem uw 3D-tekening mee naar de showroom om deze te laten realiseren of voor deskundig advies op basis van uw ontwerp.

Krijg inzicht in uw droomontwerp

Uw nieuwe badkamer kunt u eindeloos blijven ontwerpen in 3D in verschillende stijlen en indelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe uw badkamer eruitziet met een modern, landelijk of een klassiek ontwerp, waardoor u meer inzicht krijgt in welke keuzes voor u passend zijn. Na het ontwerpen van uw nieuwe badkamer in 3D, zorgt deze badkamerspecialist uit Naarden ervoor dat deze deskundig en met veel aandacht wordt geïnstalleerd bij u thuis.

Bezoek de showroom voor gerichte service en advies

Via de website van deze badkamerspecialist kunt u uw nieuwe badkamer ontwerpen in 3D. Neem uw tekening mee naar de showroom in Naarden zodat deze specialist u kan voorzien van deskundig advies. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de klantenservice. De contactgegevens vindt u eenvoudig op de website.

 

https://badkamersnaarden.nl/