Milky design
Zakelijk

Ontdek de mogelijkheden voor opslag- en transportmateriaal, zoals de thermobox

Heeft u nood aan opslag- en transportmateriaal van uitstekende kwaliteit? Zoekt u een bedrijf waarbij u geniet van een uitstekende service wanneer u er deze producten aanschaft? Dan is het zeer verstandig om een specialist in opslag- en transportmateriaal in te schakelen. Lagro Waalwijk B.V. is de leverancier die u nodig heeft. Deze specialist biedt u een zeer ruim assortiment producten, geschikt voor hotel en catering, zorg en magazijn. Zo vindt u onder andere een thermobox, bagagewagens, moduultransport en stellingen. Afhankelijk van uw toepassing, kiest u de producten die bij uw werk aansluiten. Alle producten, zoals de thermobox, zijn beschikbaar in verschillende soorten, maten en modellen.

Diverse producten voor in de horeca, zoals de thermobox, beschikbaar

Heeft u een bedrijf of een baan in de horeca, zoals in een hotel of restaurant? Dan moet u professionele horecaproducten gebruiken, bijvoorbeeld voor in de keuken. Denk aan producten die u helpen eten op een prettige manier te bereiden, maar ook producten die u helpen eten gemakkelijk te serveren of te vervoeren. Een van die producten is de thermobox. Met een thermobox kunt u eten gemakkelijk op temperatuur houden én op die manier warm vervoeren naar de plek van bestemming. Bent u geïnteresseerd in de thermobox of in andere producten voor de horeca? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van een specialist als Lagro Waalwijk B.V. Hier ontvangt u ook deskundig advies bij de aankoop van een thermobox.

Thermobox geschikt voor zowel opslag als vervoer

Bent u verantwoordelijk voor de catering op evenementen en feestjes? Dan bereid u vast een tijd op voorhand het eten en lekkere hapjes voor het diner ’s avonds. Door voorbereid eten in een thermobox te plaatsen, blijft het op de juiste temperatuur. Maar wist u dat een thermobox niet alleen uitstekend te gebruiken is voor het opslaan van eten? Ook voor vervoer zijn de boxen prima te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer u eten serveert op een plek waar geen keuken aanwezig is. Of omdat u op de locatie niet genoeg tijd heeft om het eten voor te bereiden. Schaf daarom een box aan bij een specialist als Lagro Waalwijk B.V. en maak het uzelf een stuk gemakkelijker!